- Jeg lærer noe hver uke

I TOPPEN IGJEN? Michelle Wie er sugen på en ny topp-plassering i en majorturnering. (Foto: Darren Carroll, Getty Images)

Michelle Wie terper og terper for å komme i form til sesongens andre major.

Michelle Wies form har ikke vært mye å skryte av den siste tiden. De to siste ukene har hennes beste plassering vært en 46. plass i ShopRite Classic. Hun har tre topp ti-plasseringer så langt denne sesongen, men for Wie - som hadde sju topp ti-plasseringer i majorturneringer før hun fylte 17 år - er ikke det så voldsomt mye å skryte av. Hun har bare hatt en topp ti i majorsammenheng etter at hun fylte 17.
Blir bedre
- Jeg skulle ønske resultatene mine var litt bedre, men jeg føler at jeg lærer noe hver uke, og jeg jobber hardt for å bli bedre. Jeg føler at jeg blir bedre også, sier den 20 år gamle jenta, som mot slutten av fjorårssesongen vant sin første turnering på LPGA-touren (Lorena Ochoa Invitational).
Det er ikke ett spesifikt område av golfspillet sitt hun jobber mer med. Hun jobber med alt.
- Hvis jeg fokuserer på én ting, så fungerer ikke andre ting, så jeg må fokusere på alt.
Det er meldt regn på alle spilldager til helgen, med unntak av fredag, og Wie tror det blir vanskelige spilleforhold.
- Jeg forbereder meg mentalt på at roughen blir vanskelig og fairwayene smale, sier hun.
Shin tilbake
Jiyai Shin, som har gått glipp av de to siste turneringene på grunn av en blindtarmoperasjon, er tilbake igjen til denne ukens turnering, vel vitende om at hun har mistet topplassen på verdensrankingen til Ai Miyazato.
- Jeg føler meg ganske bra nå. Sist uke var jeg hjemme, og det var så kjedelig. Jeg ønsker å spille. Det gjør fortsatt litt vondt, men jeg ønsker å spille. Det påvirker ikke svingen min. Jeg liker denne banen, og jeg har gode minner herfra. Det kommer til å hjelpe, sier hun.
Suzann Pettersen og Marianne Skarpnord stiller også til start i helgens turnering. Tutta går i ball med Amanda Blumenherst og Cristie Kerr, mens Skarpnord skal spille med Sarah Jane Smith og Christina Kim.
Kilde: golf365.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.