- Jeg trenger en Rocco-uke

FARGERIK, SOM ALLTID: John Daly er superpopulær hvorenn han går, neppe på grunn av buksene. (Foto: Steve Dykes, Getty Images)

John Daly vet hva det handler om denne uken.

John Daly er på plass i denne ukens Justin Timberlake Shriners Hospitals for Children Open (hoh, det er slitsomt bare å skrive turneringsnavnet), og han gjør det bra så langt. Åpningsrunden på 66 slag kan tyde på at Daly har gjenfunnet formen akkurat i tide.

Og han vet han trenger den. For den karismatiske spilleren med de herlige buksene er denne ukens turnering sannsynligvis den siste han får spille i år. Følgelig er det også hans siste sjanse til å sikre seg kortet for neste års PGA-tour, et kort han for øvrig mistet etter 2006-sesongen. Han får neppe flere invitasjoner enn denne.

- Jeg vet at banen ikke er blant de vanskeligste vi spiller på, men fortsatt må du sette golfslagene der ute. Jeg må bare fortsette å prøve. Forhåpentligvis kan det skje noe bra.

Daly hadde ikke en eneste bogey på torsdagens runde, og misset bare én green. Han traff også 14 fairwayer.

- Jeg trenger en Rocco-uke, sa Daly og refererte til Rocco Mediate som vant forrige helgs Frys.com Open, noe som i praksis sikret ham spillerett på PGA-touren de neste to sesongene.

- Det var herlig å se på, og det gir oss håp. Jeg er veldig glad for ham, sa Daly.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.