- Jeg undervurderer aldri Tiger

FAVORITT: Phil Mickelson er kanskje den største favoritten til å vinne helgens The Players Championship. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Phil Mickelson blir ikke overrasket om han aldri blir nummer én.

Etter å ha tilbrakt 244 uker i sin karriere som verdens nest beste golfspiller, er Phil Mickelson opprømt med tanke på muligheten til å bli nummer én etter helgens The Players Championship. Det kan skje dersom han selv vinner, og dersom Tiger Woods ikke blir blant de fem beste.

Men om Mickelson har vært nære på i mange år, blir han ikke det minste overrasket om han fortsetter i den posisjonen også etter helgens turnering. Og andre turneringer, for den saks skyld.

- Jeg har sett Tiger slå slag jeg ikke vet om noen andre i hele verden som kunne klart å slå - noen gang. Han er en fantastisk spiller, har et vanvittig talent og en av de mest imponerende merittlistene - hvis ikke den mest imponerende - i golfens historie. Jeg kommer aldri til å undervurdere ham, uansett hva han gjorde sist uke. Jeg vet hvilken konkurransemann han er, sier Mickelson.

Lefty mener Tigers seier i US Open 2000, da han vant med 15 slag, er det mest imponerende han har sett av noen golfspiller noen gang.

Tiger har vært nummer én de siste 258 ukene. Totalt har han vært på toppen i 598 uker. Han går i ball med Ian Poulter og Hunter Mahan for de to første rundene i helgens The Players Championship. Mickelson skal spille med Ernie Els og Dustin Johnson.

Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.