- Jeg var bedre full

BRILJANT TIL TIDER: John Daly leverer fortsatt golfrunder i verdensklasse, som her under The Open tidligere i sesongen. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

John Daly sjokkerer igjen.

En ting man aldri kan si om John Daly, er at han er en kjedelig, forutsigbar fyr. Mannen som vant PGA Championship i 1991 og The Open fire år senere, har slitt med alkoholproblemer i store deler av sitt voksne liv. Men skal vi tro Daly og det han sa til avisen Charlotte Observer nylig, så han aldri selv på alkoholen som noe problem.

Snarere tvert imot.

- Jeg var lykkelig da jeg var en forferdelig fyllik. Jeg spilte bedre da jeg var full, gjentok Daly under en boksignering mandag.

Dalys forrige seier kom under Buick Open i 2004. Siden den gang er Daly blitt mer kjent for sine eskapader utenfor golfbanen. For to år siden ble han funnet snydens og lite samarbeidsvillig på en parkeringsplass utenfor en restaurant.

Daly påstår nå at han har sluttet å drikke.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.