Jentene og guttene klare for EM

LAG-EM JR: Guttelaget som representerer Norge: (f.v) Kristoffer Ventura, Jarand Arnøy, Kristian Johannessen, Petter Mikalsen, Andreas Halvorsen og Vetle Marøy. (Foto: Niklas Diethelm)

Tirsdag braker lag-EM for jenter og gutter løs. De norske jentene skal i aksjon i Tyskland, mens gutta spiller i Sverige.

Innspillsrunder og åpningsseremonier er unnagjort, og de norske spillerne er klare for årets europamesterskap for lag. Tirsdag starter første runde av kvalifiseringen. Tirsdag og onsdag skal det spilles slagspill, før det så beveger seg over til match-sluttspill. Alle seks spillerne på de respektive lagene spiller hver runde, der den dårligste scoren strykes etter hver runde. De åtte beste lagene etter de to første rundene spiller om medaljene etter et cup-system (A-flight). 

Turneringene avsluttes med finale på lørdag.

Det norske jentelaget består av Stine Pettersen (Moss & Rygge), Marthe Wold (Stavanger), Mariell Bruun (Larvik), Saskia Sterud (Oslo), Sandra Nordaas (Drøbak) og Maria Tønnessen (Grimstad).

Mesterskapet spilles på Golf Club St. Leon-Rot utenfor Frankfurt i Tyskland.

Turneringsinfo 

I Sverige er det Vetle Marøy (Bergen), Kristian Krogh Johannessen (Drammen), Kristoffer Ventura (Moss & Rygge), Andreas Halvorsen (Larvik), Petter Mikalsen (Stavanger) og Jarand Ekeland Arnøy (Fana) som skal forsvare norsk ære. Totalt er 16 nasjoner representert.

Turneringen spilles på Lidingö Golfklubb nord for Stockholm.

Turneringsinfo 

Norwegian Golf Team på Facebook 

 

Norsk Golf kommer tilbake med mer.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.