Jentene som skal slå svenskene

Tinius Cup er en landskamp mellom Norge og Sverige hvor 10 jenter i alder 13-16 år fra hvert land konkurrerer i ren Solheim Cup-stil. Foto: Tom Kevin Aslesen

Det norske Tinius Cup-laget er tatt ut. Her er jentene som skal møte Sverige i landskamp.

Landskampen spilles på Moss & Rygge GK 2.-4. september 2010. Det norske laget vil bestå av:

Julie S. Reinertsen (Grønmo GK)

Stine Pettersen (Moss & Rygge GK)

Vilde Eriksen (Borregaard GK)

Sofie Kjus Huseby (Oslo GK)

Kristin Simonsen (Meland GK)

Katerina Jæger (Stavanger GK)

Henriette Eidsæther Syr (Losby GK)

Saskia Sterud (Oslo GK)

Marthe Wold (Stavanger GK)

Maria Tønnesen (Grimstad GK)

Seks av jentene har spilt Tinius Cup tidligere. Alle har uansett noe å glede seg til i denne etter hvert så tradisjonsrike landskampen. Kaptein for det norske laget er Jonas Lilja mens visekaptein er Anna-Lena Vilo, begge fra NGF.

Tinius Cup er en landskamp mellom Norge og Sverige hvor 10 jenter i alder 13-16 år fra hvert land konkurrerer i ren Solheim Cup-stil, med bestball, foursome og singelmatcher. I tillegg spiller jentene en Am-Am med turneringens sponsorer (Texas Scramble).

I 2010 er det syvende gang Tinius Cup arrangeres, denne gang på Moss & Rygge Golfklubb i september.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.