Jesper Parnevik på Skavlan

Jesper Parnevik Skavlan

SVENSK STJERNE: Jesper Parnevik delte morsomme historier fra sitt golfliv med Fredrik Skavlan. (Foto: NRK)

På fredag var den svenske PGA Tour-stjernen Jesper Parnevik gjest hos Fredrik Skavlan på NRK.

Her fortalte han åpenhjertig om sine opplevelser fra en lang karriere som profesjonell golfspiller, og den priviligerte livsstilen han nå fører som et resultat av sine fremganger på golfbanen.

Den livlige svensken kom med flere morsomme stikk til sin kone Mia, som har vært ved hans side i golfsirkuset helt fra starten av:

- Plutselig fikk jeg en telefon da jeg var på turnering. Det var fruen som fortalte meg at hun hadde kjøpt et hus. Jeg følte litt ekstra press for å spille bra den uken!

Parnevik, som har vunnet fem ganger på PGA Tour og fire ganger på European Tour, er kjent som et stilikon i golfmiljøet. På sitt beste var Parnevik rangert blant de ti beste spillerne i verden, men grunnet diverse skadeproblemer har ikke resultatene vært like imponerende de seneste årene.

Populariteten er det imidlertid ingenting i veien med, og til våren får familien Parnevik sitt eget realityprogram på svenske TV3.

Hele Parnevik-intervjuet med Fredrik Skavlan finner du HER


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.