Jevnt i Wales

FORNØYD: Jimenez var godt fornøyd da Rory McIlroy fikk birdie på nest siste hull, og delte matchen etter McDowells par på siste. (FOTO: Getty Images)

En sterk sluttspurt fra McIlroy og McDowell sørget for poeng til Europa, selv om det var USA som slo best fra seg da fourballmatchene endelig ble avgjort.

Før regnpausen fredag var Europa i førersetet. Men amerikanerne brukte pausen godt og slo tilbake i nesten alle matchene. Som ventet er det jevnt mellom USA og Europa, men USA leder med 2 1/2 poeng mot Europas 1 1/2.

Graeme McDowell og Rory McIlroy klarte å redde et halvt poeng i sin match mot Stewart Cink og Matt Kuchar. En match som i går kveld så veldig amerikansk ut. Rory satte en birdie på nest siste hull, dermed var det uavgjort. Graeme sørget for par på siste hull, og dermed ble matchen delt.

Europa hadde heldigvis Lee Westwood, som nesten alene sørget for seier over Phil Mickelson og Dustin Johnson. Riktig nok spilte Westwood med Martin Kaymer, men mens Kaymer fikk en birdie, sørget Westwood for fire. Europa ledet denne matchen fra start til mål, og vant til slutt med tre men to hull igjen å spille. 

Ryder Cup-debutantene Watson og Overton imponerte mot erfarne Harrington og Donald, og sørget for nok et poeng til USA. Det var først og fremst Overton som skaffet USA de fleste hullseirene, og USA vant til slutt 3 & 2. 

Ian Poulter var ute etter skalpen til Tiger Woods og Steve Stricker, og selv om Europa med Poulter og Fisher kom godt i gang i matchen klarte USA å snu det og vant  poeng for USA.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.