Jiménez beholdt ledelsen

HØY SIGARFØRING: Spanske Jiménez sitt spill denne uken har ikke gitt ham noen mindre grunn til å nyte noen velfortjente sigarer. Foto: All Over Press

Miguel Angel Jiménez beholdt sin luke på tre slag ned til Edoardo Molinari i lørdagens tredjerunde av Omega European Masters i Sveits.

Spanjolen tar med seg en tre-slags ledelse på Ryder Cup-lagkamerat Edoardo Molinari fra Italia før søndagens avslutningsrunde av Europatour-turneringen i Sveits.
Både Jiménez og Molinari gikk lørdagens runder på 68 slag, tre slag under par. Dersom en av dem går seirende ut av turneringen vil det bli fjerde turnering på rad at en spiller på det europeiske Ryder Cup-laget vinner på touren. Det begynte med tyske Martin Kaymers seier i US PGA Championship på Whistling Straits i Wisconsin. Deretter vant svenske Peter Hanson Czech Open, før Molinari forrige uke vant Johnnie Walker Championship på Gleneagles i Skotland. 
Jiménez som i går gikk sin beste runde i sin 27 år lange karriere på ti under par, var fornøyd med lørdagens runde. Det til tross for et unødvendig straffeslag han dro på seg på det tiende hullet da han droppet feil ved et sprinkellokk.
- Det er synd når slik skjer, men jeg er likevel fornøyd. Det er ikke lett å følge opp en så bra runde som i går. Uansett hva man gjør ser det ut som om man ikke får til noe. 
Vinneren av helgens turnering i de sveitsiske alper vil innkassere 333 330 euro,  over 2,6 millioner kroner.
 
Kilde: europeantour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.