Jimenez' vanskelige valg

EN HERLIG SPILLER: Miguel Angel Jimenez er 46 år gammel, men still going strong på Europatouren - og ellers i verden. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Miguel Angel Jimenez er ikke lei seg for at han droppet The Players Championship.

Det er omtrent ni millioner kroners forskjell på premiesummen i Italian Open kontra The Players Championship. Men vinner Jimenez Italian Open, slik han ligger godt an til å klare etter to runder, får han likevel 1,7 millioner.
Ikke så verst for noen dagers arbeid det heller. Men Jimenez kunne deltatt i The Players Championship hvis han ville. Men han ville ikke. 46-åringen hadde ikke noe lyst til å sette seg på flyet over Atlanterhavet enda en gang. Det angrer han ikke på i dag.
- Jeg er ikke gammel, men jeg er ikke ung heller. Det var ingen enkel avgjørelse å ta. Det er en herlig turnering, og hvis TPC var en major, ville jeg vært der. Men jeg hadde ikke noe lyst til å foreta enda en lang reise, sier den karismatiske spanjolen til golf365.com.
Han har aldri hatt noe godt resultat i Italian Open, men det satser han på å gjøre noe med nå.
Svenske Fredrik Andersson Hed leder på åtte under par, mens Jimenez deler andreplassen med Alejandro Canizares, Ignacio Garrido, Nicolas Colsaerts og Hennie Otto. De er alle ett slag bak.
17-årige Matteo Manassero, som gjør sin proffdebut i hjemlandet denne uken, er bare fire slag bak teten. Han har gått to 70-runder på rad.
Eirik Tage Johansen misset cuten etter to runder på 74 slag.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.