Johansen åpnet sterkt i Wales

BRA: Som i Madrid Masters sist uke åpnet Eirik Tage Johansen knallsterkt også i Wales.

Norges eneste Europatour-spiller på 8. plass etter 68-runde.

Eirik Tage Johansen leverte en knallrunde da Wales Open åpnet på Celtic Manor torsdag. Etter første runde ligger Stavanger-spilleren på en oppsiktsvekkende 8. plass - bare tre slag bak ledende Chris Wood.

- Jeg spilte sammen med Henrik Nystrøm og Fredrik Ohlsson, så det var ikke noe overflødig mye engelsk snakk mellom slagene. Det var en bra start på flighten idag, Nystrøm pitchet i for eagle, jeg to-puttet for birdie og Ohlsson satt sin birdie også, skriver Tage på bloggen sin.

Han var naturlig nok fornøyd med åpningen.

- Spillet var bra i dag, enkelt og lett, mener Johansen, som leverte et spill som spesielt gledet enkelte av publikummerne.

- Moderen og faderen er på plass denne uken og det virker som de koser seg, poengterer Eirik Tage Johansen, som er alene om å forsvare Norges ære på Europatouren denne sesongen.

Han leverte en stødig runde bestående av fire birdier og en bogey på Twenty Ten hvor selveste Ryder Cup spilles i høst. Turneringen der de beste amerikanske og europeiske spillerne møtes i en prestisjefylt lagkonkurranse er golfens svar på fotball-VM.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.