John Daly: - Idiot!

POPULÆR: Mange elsker John Daly for den han er, men det spørs om journalisten Garry Smits liker han like godt...

At John Daly har temperament, skulle være velkjent for de fleste.

Tidligere denne uka ble det kjent at den karismatiske amerikanerens disiplinære problemer gjennom en lang og innholdsrik karriere på PGA-touren var blitt til et dokument på 456 sider. Da Daly fikk vite det, og sporet opp originalkilden til å være en avis i Florida, ble han så sint at han refererte til journalisten som en "idiot" på sin twitterside, og i tillegg la ut journalistens mobilnummer.
Florida Times-Union heter avisen, og journalistens navn er Garry Smits. Her er meldingen Daly sendte ut:
"Here's the JERK who writes NON-NEWS article on debut of my show -- CALL & FLOOD his line & let's tell him how WE feel."
Voksent?
Tja.
Garry Smits har i hvert fall mottatt et tresifret antall telefonoppringninger.
- Fansen hans er veldig opprørt, sier Smits.
Dokumentet på 456 sider inneholder blant annet detaljert informasjon om de fem gangene Daly er blitt suspendert av PGA og de 21 advarslene han har fått for ikke å ha ytt sitt beste på banen.
John Daly har for øvrig sitt eget realityshow på Golf Channel.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.