Johnson trenger ny caddie

KJENT STIL: Dustin Johnson og caddie Bobby Brown har gått hver til sitt. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Fire PGA-titler til tross: Dustin Johnson er på jakt etter ny caddie.

Den høye, langtslående amerikaneren har kvittet seg med sin caddie Bobby Brown etter nesten tre års samarbeid. Splittelsen kommer overraskende på de fleste forståsegpåere i sporten, men begge parter er enige om at det er behov for endringer.

- Dette er en del av spillet, og vi forstår det begge to, sier Brown. Han la til at han var veldig komfortabel med det som har skjedd, og at han fortsatt vil være en god venn av Johnson. Johnsons agent bekrefter bruddet, men han sa også at bare tid vil avgjøre om separasjonen er midlertidig eller om den blir gjort permanent.

Sannsynligvis vil Johnson i tiden som kommer teste ut ulike potensielle kandidater. Han skal ha en "kvalifisert venn" på bagen under sin neste turnering - Ballantine’s Championship i Sør-Korea.

Brown har passet på Johnsons køller under amerikanerens fire PGA-titler, men prestasjonene har svingt kraftig denne sesongen. Han begynte med to topp ti-plasseringer i januar, men har bare en av den sorten på sine sju siste starter. Han har også misset to cuter.

I sin siste turnering - Masters - ble han nummer 38.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.