Jordan blir assistent igjen

GOD TIL DET MESTE: Michael Jordan er en meget habil golfspiller, i tillegg til å ha vært verdens kanskje aller beste basketballspiller gjennom tidene. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Fred Couples har kunngjort hvem som blir hans assistenter under President's Cup.

Søndag begynte nedtellingen til 2011-utgaven av President's Cup, og den begynte med at USAs kaptein Fred Couples kunngjorde hvem han skal ha som sine assistenter. Jay Haas og Michael Jordan skal assistere Mr. Cool på samme måte som i 2009, mens den australske kapteinen Greg Norman tar med seg tv-kommentatoren Frank Nobilo igjen som en av sine. Hvem som blir Normans siste assistent, blir ikke klart før neste år.

Det er første gang hvert land har to assistenter.

- Jay og Michael var viktige for USAs suksess i 2009, og jeg visste at så snart jeg ble bedt om å være kaptein igjen, så ville ha dem begge ved min side, sa Couples søndag.

- Jay har vært en av mine beste venner i golfsporten i mange år, og jeg respekterer hans instinkter og lederegenskaper. Michael er, selvfølgelig, en av de største atleter noensinne, og å ha en mester som han til å motivere og inspirere, er en vanvittig ressurs. Og uansett om vi vinner eller taper, kommer vi til å ha det veldig gøy og sørge for å spillerne får en flott erfaring, la Couples til.

Frank Nobilo var også med under President's Cup i 2009.

- Jeg hadde ikke klart det uten ham, og jeg ville ikke ha gjort det igjen hvis ikke Frank var en av mine to assistenter, sa Norman.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.