Jubelgolf av Jaidee

I TIDLIG TET: Thongchai Jaidee har satt standarden i Volvo China Open. (Foto: Victor Fralle, Getty Images)

Thongchai Jaidee har skumle hensikter i Volvo China Open. Selv om han er skadet.

Jaidee sliter med en vond albue for tiden. Det så ikke mye sånn ut torsdag, da han gikk førsterunden av Volvo China Open på 64. Det tilsvarer åtte under par. Med det leder han sammen med koreanske Kim Do-hoon.

Jaidee måtte trekke seg midtveis i Masters sist helg, på grunn av den allerede omtalte albuen, men den så ikke ut til å hemme 30-åringen. Han påstår selv at skaden bare er 70 prosent restituert.

- Jeg hadde en god plan, sa Jaidee etterpå. - Jeg spilte solid. Jeg traff mange fairways og greener, og jeg senket en del putter.

Nå håper han at armen - og spillet, faktisk - blir bare bedre og bedre, i den grad det siste er mulig.

Spanske Pablo Larrazabal, walisiske Jamie Donaldson og kinesiske Liang Wen-chong er på tredjeplass, to slag etter. USAs Ryder Cup-kaptein Corey Pavin imponerte også stort torsdag med en runde på fem under par. Rett bak følger Y.E Yang, Mikko Ilonen og Henrik Stenson på fire under par.

Europas kaptein Colin Montgomerie deltar også, og han begynte med en 72-runde.

Kilde: europeantour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.