Jubilant har suksess med fadderordning

Jubilant har suksess med fadderordning

5 ÅR: Daglig leder Gunn Handeland og Head Pro Jonathan Drummond ser tilbake på 5 år med full fart for Sandefjord GK. (Foto: Ann-Sophie Stene/Norsk Golf)

Sandefjord GK feiret nylig fem års jubileum for 18-hullsbanen. Den unge klubben bikket i år 900 medlemmer. Oppskriften? En av ingrediensene er gratis VTG kurs.

Tekst: Ann-Sophie Stene

 

– Sterkt engasjement blant medlemmene gjennom de 5 siste årene er hovedårsaken til at vi vokser, konstaterer daglig leder i klubben, Gunn Handeland.


Tre helger i sesongen 2014 har Sandefjord GK kjørt gratis VTG-kurs. Rekorden ble satt pinsehelgen, da hele 48 nykommere til sporten stilte til start. Head Pro Jonathan Drummond nøt imidlertid godt av glade medhjelpere:

 

– Vi har mange erfarne golfmedlemmer som stiller opp på frivillig basis under kurset og guider nykommerne gjennom både spill, etikette og bane. På den måten kommer de inn i miljøet, blir kjent med klubben og ser alle mulighetene maksimalt raskt. Fadderne er gull verdt når det gjelder rekruttering - 70 % av de totalt cirka 150 deltakerne har meldt seg inn i klubben etter endt kurs, sier han.

 

I tillegg til gratis VTG kurs, kjører sommerbyklubben hytteturist-kampanjer, vervekampanjer blant medlemmer og samarbeider med øvrige Vestfold-klubber. Gunn Handeland konkluderer:

 

– Klubbmedlemmene er de som rekrutterer mest. De gjør det via smalltalk, og det er en anerkjennelse vi registrerer og er stolte av.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.