Jubileum i Solastranden GK

20-årsjubilant Solastranden GK har spilt på sommergreener i en hel måned allerede. (Foto: Egil Reimers)

Solastranden Golfklubb ble stiftet 7. april 1992 og kan snart feire sitt 20 års jubileum.

Og de får et aktivt jubileumsår. Klubben skal arrangere RegionTour Rogaland allerede 21. og 22. april og helgen etterpå, 28. og 29 april, går årets første turnering i Norgescup av stabelen. Turneringen skal i år gå over 54 hull og ventes å samle de fleste av landets beste golfspillere. 
Norgescup er det øverste turneringsnivået for elitespillere og inkluderer også NM og Nordic League (NL) turneringer i Norge.

Rogalandsklubben hadde nylig hatt sitt årsmøte, og der ble hele styret med styreleder Egil Reimers i spissen, gjenvalgt uten motkandidater og består da av Mads Reinkjøp, nestleder, Lars Korneliussen, økonomiansvarlig, Bjarne Seljelid, Anne Jolma og Ester Sandanger. Varamedlemmer er Janne Christine Michelsen og Kjell Arne Bjerkhaug.


I anledning jubileet innføres et sett regler for ærespriser; et hedersmerke i tre grader for de som har vært medlem i 15, 20 og 25 år, Klubbens ærespris og Æresmedlemskap. Norsk Golf gratulerer med jubileet!

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.