Jubler for fortsatt golf på Nøtterøy

Jubler for fortsatt golf på Nøtterøy

REDDET: Det blir fortsatt golf på Nøtterøy. Baneselskapet satser på å være gjeldsfrie i 2020. (Foto: Nøtterøy Golf)

Et enstemmig årsmøte støttet forslaget til styrene i Nøtterøy Golfbane AS og Nøtterøy Golfklubb under tirsdagens generalforsamling. 

Det skriver tb.no tirsdag kveld.

 

Tirsdag holdt klubben generalforsamling, der golfklubben og baneselskapet Nøtterøy Golfbane AS utarbeidet en grunnleggende refinansiering og restrukturering av Nøtterøy Golf.
 

Baneselskapet gikk i fjor med et underskudd på 418 000 kroner. Under generalforsamlingen ba de medlemmene betale ekstra kontingent i 2015 og 2016 for å løfte kvaliteten på anlegget igjen.
 

– Midlene skal utelukkende gå til baneforbedringer. Vinteren 2012/2013 ødela mye av banen, og det har vist seg å være feil med dreneringssystemet, sa baneselskapets styreleder Finn Grinvoll til tb.no tidligere denne uken.

 

Flere av klubbens medlemmer var kritiske til forslaget om ekstraordinær spilleavgift i 2015 og 2016 på 3000 kroner. Konklusjonen ble at spilleavgiften gjøres frivillig.

 

Det ble som spådd på forhånd et imponerende oppmøte på generalforsamlingen, med 257 mennesker som stilte opp, samt 318 ekstra fullmakter.

 

Under generalforsamlingen stemte medlemmene for å avvikle aksjeordningen.

 

– Nå har vi et fantastisk økonomisk utgangspunkt. Jeg tror også vi har løftet dugnadsånden betraktelig - det har vært en positiv opplevelse, sier klubbens styreleder Christian Schütt til tb.no.

 

Tb.no skriver at tiltakene inkluderer gjeldsavskrivning fra banken på 6,5 millioner, en reduksjon i baneleien på 15,5 millioner de neste 20 årene, og to år uten husleie. Dersom alt går etter planen, skal baneselskapet være gjeldsfritt i 2020.

 

 

 

Les hele saken her 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.