Juniorene samlet seg på Trysil

JUNIOR CAMP: Barn og unge fra hele Hedmark møttes i helgen på golfleir på Trysil Golfklubb. (Foto: Trysil GK)

I strålende sommervær ble det i helgen arrangert juniorsamling på Trysil Golfklubb. 

Lørdag 25. juni ble alle juniorer i Hedmark invitert til Trysil Golf Camp på Trysil Golfklubb sammen med golftrener Amund Nygård Olsen fra Atlungstad Golfklubb. Samlingen var åpen for alle barn og unge med gjeldende handicap eller VTG/grønt kort, og også juniorer som er aktive i klubbenes juniortrening og vil ta Veien til Golf i løpet av året.

Spillerne fikk her hjelp til å utvikle sitt individuelle nivå gjennom instruksjon fra trener Sundberg og ulike nærspillsøvelser som varierte fra 65 til en meter.

På søndagen ble det avviklet Trysil Junior Tour på søndagen, hvor spillerne fikk muligheten til å ta i bruk lærdommen fra dagen før ute på banen.

Junior-touren er en konkurranse som spilles over hele Hedmarks-området gjennom sesongen. Det ble spilt tre ulike klasser, og noen imponerte stort med nivået sitt.

Hjemmebanespiller Christopher Åsheim vant klasse 1 med 69 slag netto, det vil si tre under banens par, opplyser leder for Trysil sin juniorkomité, Pontus Åkesson.

www.trysilgolf.no


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.