Justin Rose vil ha mer

I SONEN: Justin Rose har herjet med de fleste av de beste den siste måneden. Fortsetter han storspillet i Irland denne uken? (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Justin Rose har ingen planer om å ta foten vekk fra gasspedalen.

Justin Rose, en av de heteste golfspillerne for tiden, håper han sikrer seg en plass på høstens Ryder Cup-lag når han slår ut i 3 Irish Open på Killarney Golf and Fishing Club denne uken.

Engelskmannen, som nylig gikk til topps i to PGA-turneringer, har klatret fra en 66. til en 16. plass på verdensrankingen bare i løpet av fire uker. Nå håper han å fortsette klatringen, og ikke minst fortsette å sanke Ryder Cup-poeng, slik at han automatisk kvalifiserer seg for Colin Montgomeries lag.

Ryder Cup går denne gangen av stabelen på Celtic Manor i Wales i oktober.

Rose har ikke deltatt i 3 Irish Open siden 2002, og han gleder seg til gjensynet.

- Med tre millioner euro i potten og mange poeng å kjempe om i forhold til verdensrankingen, gir det meg en stor mulighet til å kvalifisere meg automatisk for Ryder Cup, mener han.

Og Rose innrømmer at han koser seg for tiden.

- Jeg spiller veldig bra, og det hadde vært herlig å følge opp seirene mine i USA med en seier i Europa.

Rose må regne med sterk konkurranse, i og med at startfeltet består av spillere som Graeme McDowell, Padraig Harrington, Rory McIlroy og Darren Clarke - for å nevne noen få.

Kilde: europeantour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.