Kaensche beste nordmann i amputert åpning

AMPUTERT RUNDE: Peter Kaensche har fått den beste starten av våre norske spillere i Danmark. (Foto: All Over Press).

Peter Kaensche er foreløpig beste nordmann på 32. plass etter at første runde av ECCO Tour Championship ble utsatt av torden. Mange har fortsatt mye igjen av sine runder.

 

Det ble en senere start enn vanlig i går i ukens Challenge Tour-turnering i Danmark, etter at spillet på formiddagen ble utsatt på grunn av tordenvær. Da spillet endelig kom i gang var det kanskje noe overraskende at det er Peter Kaensche som har hatt den beste starten av de norske spillerne. Forrige uke klarte Kaensche sin første Challenge Tour-cut siden juli 2010, med 53. plass i Norwegian Challenge.

 

Mulig ga resultatet på Hauger selvtillit, for nå er han godt i gang igjen og ligger på en foreløpig 32. plass i Danmark, even totalt. Han gjorde tre birdies, tre bogeys og resten par på de 11 hullene han rakk å spille. I tet ligger Alessandro Tadini (Italia) og Pierre Relecom (Belgia) på seks under par. Begge har fullført sine runder.

 

Neste nordmenn på listen må vi ned på 54. plass for å finne. Marius Thorp og Espen Kofstad ligger en over par etter ni hull. Slaget bak finner vi Knut Børsheim og Elias Bertheussen på 83., mens Øystein Engevik ligger sist av våre norske på 105. plass, tre over par.

 

Norsk Golf kommer tilbake med mer.Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.