Kald start på ny trenerutdanning

KALDT: Både luer og votter var godt å ha da den første trener 1-utdanningen startet på Hvam fredag. (Foto: NGF)

I løpet av 2012 får golf-Norge 100 nye trenere. Denne helgen startet det aller første trener 1-kurset på Hvam Golfklubb i Nes. Det ble en kald, men munter affære.

For selv om gradestokken og vinden ikke minnet mye om en ny golfsesong, var det ingenting i veien med humøret til de 20 vordene trenerne som har tatt fatt på den nye utdanningen.

 

Under veiledning fra trenere fra NGF og PGA er målet at deltagerne skal kunne gjennomføre nybegynnerkurs i egne klubber der innlæring og deltagelse står i fokus. Da er det sosiale naturlig nok en viktig ingrediens. Og det er heldigvis ikke væravhengig.

 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.