Kan bli tidenes yngste pengevinner

STJERNESKUDD: Noh Seung-yul er en spiller å se opp for i fremtiden. (Foto: Victor Fralle, Getty Images)

Noh Seung-yul kan slå alle rekorder.

Den koreanske sensasjonen, som vant Maybank Malaysian Open sist måned, og som gjorde det bra i helgens Ballantine's Championship (4. plass, red.anm), leder for tiden den asiatiske Order of Merit - eller pengelisten, som vi kaller den på godt norsk.
Holder han den posisjonen også når sesongen er over, vil han bli tidenes yngste vinner avden forjettede prisen. Så langt har han spilt inn nærmere en halv million dollar.
- Det er fint å lede, og jeg håper jeg skal gjøre det bra nok til å sikre posisjon på toppen. Jeg vet at hvis jeg vinner, så blir jeg den yngste. Men i øyeblikket ønsker jeg ikke å tenke for langt fram, og det er fortsatt mange flere turneringer igjen. Ting kan fort forandre seg. Jeg vil ikke legge for mye press på meg selv, sier Noh.
Men det er lite som tyder på at oppturen skal stoppe med det første. Etter at han kvalifiserte seg inn til den asiatiske touren i 2008, vant han sin første tittel i Midea China Classic. Han ble kåret til rookie of the year - årets nykommer - samme sesong. I 2009 ble han blant de ti beste hele seks ganger, før han altså vant i Malaysia sist måned. Han skal også delta i sommerens British Open, etter at han gjorde det skarpt i en internasjonal turnering.
Noh Seung-yul har bare så vidt begynt klatringen mot verdenstoppen.
Kilde: golf365.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.