- Kan ikke frykte Augusta

SOM EN PANTER: Camilo Villegas gleder seg til å sette tennene sine i Augusta National igjen. (Foto: Getty Images)

Camilo Villegas har fått nok av Augusta-skuffelser.

Camilo Villegas hadde sett alle katastrofene på TV. Baller som trillet ned i dype bunkere, smertefulle treputter som ødela drømmer og muligheter til å tre på seg den grønne jakken. Da Camilo Villegas omsider fikk sin drøm oppfylt om å spille Augusta National, spilte han forsiktig. Det første året brøt han ikke 80 slag engang. Året etter misset han cuten. I fjor åpnet han med en 73-runde.

Da hadde han fått nok.

- Jeg sa: vet du hva, det er en vanskelig golfbane, det er en utfordrende golfbane, du er nødt til å respektere den, men du kan ikke frykte den. Det hjalp, sier Villegas til pgatour.com.

Den 28 år gamle colombianeren, som vant sin tredje PGA-tittel tidligere i år, kom seg under par de neste tre rundene (69-71-69) og endte på delt 13.plass. Og nå gleder han seg til å komme tilbake.

- Vi drømmer alltid om å vinne majortitler. Jeg har alltid sagt det: majors skaper historie. Vi ønsker alle å bli en del av den historien, og Augusta er et herlig sted, veldig unikt. Jeg forandret holdningen min i fjor, og forhåpentligvis kan jeg komme tilbake med samme holdning i år, sier 28-åringen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.