- Kan ikke tro jeg har klart det

NY SEIER: Ai Miyazato har vært kvinnegolfens beste spiller i 2010-sesongen. Nå viser verdensrankingen det også. (Foto: Michael Cohen, Getty Images)

Ai Miyazato er kvinnenes nye verdensener.

Kanskje ikke så rart. Hun gikk til topps i helgens ShopRite LPGA Classic, hakket foran sørkoreanske MJ Hur og med Suzann Pettersen bare noen få slag etter, og det var den japanske jentas tredje seier for året.
Seieren i ShopRite LPGA Classic kom dagen etter hennes 25. bursdag, og hun klatret altså til topps på rankingen også.
- Jeg begynte ikke å tenke på førsteplassen før jeg begynte å spille i Statene. Det ble drømmen min, og jeg kan ikke tro at jeg har klart det, jubler hun.
Jiyay Shin er nå nummer to, mens Suzann Pettersen er på tredjeplass. På plassene etter kommer Yani Tseng, Cristie Kerr, Anna Nordqvist, Michelle Wie, Karrie Webb, Angela Stanford og Na Yeon Choi.
Kilde: lpga.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.