Kanonavslutning av Martens

STERKT: Caroline Martens imponerte stort i England. (Foto: All Over Press)

Lørdag noterte Caroline Martens seg for ny personlig besteplassering på Ladies European Tour.

Martens var en av de store klatrerne i lørdagens avslutningsrunde av ISPS Handa Ladies British Masters. Martens hadde 36. plass som utgangspunkt for dagen, men hoppet opp til en delt 9. plass etter en flott 67-runde, fem under par.

Før ukens turnering i England var 30. plassen fra Lalla Meryem Cup i Marokko i mars hennes beste plassering på touren.

Med seks birdies og bare en bogey på lørdagens scorekorthadde hun ingen problem med å pynte på den rekorden. Karrierens første topp-10 på Ladies European Tour var ikke langt unna å bli en pallplassering heller.

Ett slag bedre, og hun ville delt tredjeplassen sammen med seks andre spillere.

 Waliseren Lydia Hall stakk til slutt av med seieren på syv under par, ett slag foran Beth Allen fra USA.

- - - - - -

 

Runde 2

Caroline Martens klatret i fredagens andrerunde i England. Marianne Skarpnord må reise slukøret hjem.

Med 30. plass som karrierebeste på Ladies European Tour, har Caroline Martens skaffet seg et godt utgangspunkt for å pynte på sin personlige rekord lørdag.

Med en andrerunde på 73 slag i ISPS Handa Ladies British Masters søndag, ett slag dårligere enn åpningsrunden, avanserte Martens tre plasser opp til en delt 36. plass på leaderboardet.

Martens deler 36. plassen sammen med åtte andre spillere, etter å ha bokført fire birdies og fem bogeys. Med en over par sammenlagt har hun fire slag opp til en topp 10-plassering. 

Sør-afrikaneren Ashleigh Simon tar med seg en ledelse på to slag på Lydia Hall (Wales) og Beth Allen (USA) til sisterunden.

Marianne Skarpnord rykket opp 12 plasser med sin 74-runde, men det var likevel ikke nok til å reparere skadene fra åpningsrunden. Til slutt ble det 78. plass for sarpingen (+6), tre slag bak cutstreken. Dette var Skarpnords tredje missede cut på 14 LET-turneringer i år.

- - - - - -

 

Runde 1

Caroline Martens deler 39. plassen etter første runde Ladies British Masters. Marianne Skarpnord er langt bak.

En åpningsrunde på par, 72 slag holder til en delt 39. plass så langt for Caroline Martens i ISPS Handa Ladies British Masters på Buckinghamshire Golf Club i England. 

Martens åpet med fire birdies, to bogeys og en dobbelbogey, og har med det seks slag opp til lederne Henrietta Zuel (England), Lydia Hall (Wales) og hjemmefavoritt Laura Davies (England). Vi minner om at Martens sin beste plassering i år er 30. plassen i Lalla Meryem Cup i mars. Dette er hennes første sesong på kvinnenes Europa-tour, og så langt har hun klart cuten i fire av de ni turneringene hun har spilt. I England har hun nå ett slag å gå på opp til cutstreken.

Fire slag bak henne fikk Marianne Skarpnord en tung start på uken med en skuffende 76-runde. Sarpingen kom aldri inn i rytmen og gjorde bare en birdie i løpet av runden, samt tre bogeys og en lei dobbelbogey på det 18. hullet.

Turneringen spilles over tre runder og avsluttes lørdag. Etter fredagens andrerunde settes cuten ved de 60 beste og like.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.