Kanoner på plass på Bro Hof

FARGERIK: Rickie Fowler er en meget solid spiller det kan være verdt å ta turen til Bro Hof for å få med seg. (Foto: Andy Lyons, Getty Images)

Det er et lass med grunner til at du bør følge med på Scandinavian Masters denne uken.

Fantastisk vakre Bro Hof Slott Golf Club like nord for Stockholm er vertskap for denne ukens Scandinavian Masters. Banen gjør sin debut i Europatour-sammenheng, og det med et meget solid og fargerikt startfelt.

Her er noen av ukens kanoner:

Louis Oosthuizen: Sist helgs suverene Open-vinner trenger ingen nærmere presentasjon.

Rickie Fowler: Den unge amerikaneren har tatt PGA-touren med storm i år, og ligger best an i øyeblikket til å bli årets nykommer, eller "Rookie of the year", som de kaller det der borte. Han har fått en sponsorinvitasjon til turneringen, og er alltid morsom å se på med sin noe uortodokse sving og fargerike designerklær.

Robert Karlsson: Svensken kommer hjem etter en delt 14. plass i The Open og etter en rekke sterke plasseringer på PGA-touren denne sesongen. Han er en av favorittene denne uken.

Fredrik Andersson-Hed: Nok en svenske som vil elske å vinne på egen jord. 38-åringen tok sin første seier på Europatouren tidligere i sesongen, og har sydet av selvtillit siden den gang.

Raphael Jacquelin: Franskmannen har virkelig funnet tilbake igjen til sitt gode, gamle jeg de siste månedene. Han havnet på topp tre i Scottish Open nylig, og har notert seg for åtte topp 25-plasseringer på Europatouren i år.

Edoardo Molinari: Italieneren vant Scottish Open i imponerende stil, og jobber hardt for å prøve å kvalifisere seg til høstens store event: Ryder Cup i oktober.

Robert Rock: Mannen med det herlige navnet imponerer stadig vekk med sterke plasseringer på Europatouren, men seieren har latt vente på seg. Kommer den kanskje til helgen?

I tillegg stiller spillere som Niclas Fasth, Dustin Johnson, K.J Choi, Jesper Parnevik og Rory Sabbatini til start.

For Norge er Eirik Tage Johansen og Marius Thorp på plass i de vakre omgivelsene. Sistnevnte kom inn i turneringen takket være en sponsorinvitasjon, som igjen kommer som en følge av meget solid spill både i Credit Suisse Challenge i helgen og i sesongen for øvrig.

Spennende?

Jepp.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.