- Kanskje blir det en fest i kveld

VANT: Ernie Els på vei mot sin trium på TPC Blue Monster i Florida søndag. (Foto: Getty Images)

Ernie Els tok sin første triumf på over to år.

Det ble en dag sør-afrikaneren Ernie Els har ventet lenge på. Dagen da han igjen kunne løfte et trofé over hodet. Dagen da han kunne bevise for en hel verden at han ikke er ferdig som toppspiller.

Ernie Els vant prestisjetunge WGC CA Championship i Florida. Han gikk ut på TPC Blue Monster søndag i delt ledelse med landsmannen og kameraten Charl Schwartzel. Da duoen kom inn på den siste greenen, var det ikke lenger noen tvil. Med en strålende 66-runde endte Els -18, og vant med fire slags margin til Schwartzel.

Det var Ernies første triumf siden Honda Classic for to år siden. Han står nå med 61 internasjonale turneringsseire, hvorav 17 på PGA Tour, inkludert tre majors.

- Jeg kjenner håret reise seg nå. Dette er fantastisk. Jeg har gjort noen endringer denne uka, og jeg måtte bare stole på dem hele veien. Kanskje blir det en liten fest i kveld, smilte Ernie Els etter seieren.

Schwartzel tok andreplassen, tre slag foran duoen Padraig Harrington, Martin Kaymer og Matt Kuchar. Phil Mickelson, som mange hadde store forventninger til før turneringen, gikk en bra sisterunde og endte på delt 14. plass.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.