- Kanskje jeg kan bli nummer én

NESTEN: Graeme McDowell fikk ikke til den drømmeavslutningen han hadde håpet på, men han henger ikke med hodet av den grunn. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Graeme McDowell setter seg nye mål.

Graeme McDowell hadde muligheten til å snyte Martin Kaymer for seiersbonusen i Race to Dubai, men den sesongavsluttende Dubai World Championship gikk ikke helt som planlagt for nordiren. For å klatre til topps måtte han bli blant de tre beste, men isteden ble det en delt 13. plass.

Men GMac er fornøyd uansett. Han har vunnet tre titler i 2010, inkludert US Open, og han fikk æren av å avgjøre hele Ryder Cup til Europas fordel.

- Jeg er stolt av hvordan jeg har spilt de siste fem ukene. Å gi Martin kamp helt til døren, var veldig bra. Ting gikk ikke helt min vei denne uken. Det har vært et fantastisk år, og ingen skuffelse i det hele tatt. Tilfeldigvis hadde Martin Kaymer en drømmesesong også, oppsummerte McDowell.

McDowell tror golfsporten er blitt mye jevnere i løpet av den siste sesongen.

- For et par år siden tror jeg vi alle følte at Tiger Woods var temmelig uovervinnelig. Med Lee Westwood som verdensener nå vet jeg hvor jeg mye bedre jeg kan bli. Jeg tror jeg har det som mål for meg selv, å forsøke å bli så god som jeg kan bli, og kanskje bli nummer én en gang.

Kilde: Press Association

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.