Karrierebeste på Krogh i Sveits

Karrierebeste på Krogh i Sveits

Bursdagbarnet Kristian Krogh Johannessen klinte til med andreplass i Swiss Challenge i Lucerne – hans beste resultat som Challenge Tour-spiller.

Krogh (Drammen GK) startet avslutningsrunden alene på andreplass etter runder på 67, 63 (!) og 70 slag, fire slag bak lederen Marcel Schneider fra Tyskland. 

Søndag fulgte Team Norway-spilleren opp med en solid avslutningsrunde på tre under par, bestående fem birdies to bogeys og resten par. 69-runden var imidlertid ikke nok til å spise innpå forspranget til Schneider, som fortsatte å være sikkerheten selv med en avsluttende 68-runde og en totalscore på 22 under par.

Selv om det ikke holdt til seier for Krogh, var andreplassen hans beste plassering noensinne på Challenge Tour. Hans beste plassering før denne uken var to 8.-plasser i 2016, og frem til nå var hans beste plassering for sesongen 14.-plassen i Kenya i mars.

Andreplassen var verdt 19.800 euro og sender Krogh opp til 15.-plass på Challenge Tours pengeliste.

Norsk Golf gratulerer med både 23-årsdag og karrierebeste!

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.