Kaymer blåste vekk

LANGT BAK: Martin Kaymer i ublidt territorium på Doha-banen torsdag. Han er åtte slag bak Retief Goosen. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Martin Kaymer kom ned på jorden igjen etter den vanvittige seieren i Abu Dhabi.

Tyskeren har dårlige erfaringer fra Doha. Bare en gang på de første 12 rundene kom han seg under 70 slag, og enda verre gikk det torsdag da han slo ut i Qatar Masters. I særdeles vanskelige spilleforhold kom han seg til slutt i hus på 77 slag. Han noterte seg ikke for en eneste birdie.

Det var vindkast oppimot 50 km/t, og Kaymer ble regelrett blåst av banen. Han er åtte slag bak lederen.

Retief Goosen feiret sin 42. fødselsdag med å være den eneste spilleren til å bryte par, vel og merke av de som fikk fullføre. Niclas Fasth var også tre under par da spillet ble stanset på grunn av mørke.

Verdensener Lee Westwood klarte ikke bedre enn en 73-runde. Men det var godt nok til en plass blant de 20 beste. Paul Casey, som vant sist helg, trengte tre birdies på slutten for å karre seg inn til en 74-runde.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.