Kaymer trenger ny caddie

TRENGER NYE IMPULSER: Martin Kaymer er på jakt etter nye dimensjoner til golfspillet sitt. (Foto: Mike Ehrmann, Getty Images)

Martin Kaymer og caddie Craig Connelly har gått hver til sitt.

Kaymer, som for tiden er ranket som verdens tredje beste golfspiller, skal bruke sin bror Philip i Volvo Match Play Championship - turneringen som begynner på torsdag.

- Det var på tide for meg å gå videre, sa Kaymer. - Vi har snakket om det et par ganger allerede, men vi tok en prat på søndag, og bare bestemte oss for å gå hver til vårt.

En heltids erstatning kan være på plass til neste ukes BMW PGA.

Kaymer vant sin første majorturnering under US PGA Championship sist august, vant to turneringer til rett etterpå, og i november vant han Race to Dubai. Nesten fire millioner pund spilte han inn.

I februar overtok han også førsteplassen på verdensrankingen, men nå er han tilbake igjen på tredjeplass bak Lee Westwood og Luke Donald.

- Craig og jeg hadde et fantastisk 2010, og det har ingenting med han å gjøre. Han er en fantastisk caddie. Jeg bare følte at jeg trengte en forandring, forklarte Kaymer tirsdag.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.