Kim: - Snakker mye om sex

KLARTEKST: Det er som regel ikke noe filter på det som kommer ut av munnen til Christina Kim. Det er antakelig mye av grunnen til at hun er så populær. (Foto: Ryan Pierse, Getty Images)

Christina Kim avslører hva spillerne gjerne snakker om i løpet av en turnering.

At sitatet i tittelen tilhører Christina Kim, overrasker neppe noen som har fulgt med på LPGA-touren de siste årene. Kim, som fyller 26 år den 15. mars, er kjent for sin flagrende klesstil og sin utadvendte personlighet. Som oftest skravler hun høl i hodet på sine medspillere underveis på en runde, og hun virker å ha det storveies uansett hvor hun er og hvem hun er der sammen med. Hun er en av de mest populære spillerne på LPGA-sirkuset, takket være sin åpne stil.

- Ikke tid til å være uærlig
Christina Kim begynte sesongen med en mindre bussulykke i Thailand, spilte brukbart i Singapore og misset deretter flighten til Australia fordi hun bommet på avgangstiden.

Men det er gjerne slik det er med Christina Kim, den karismatiske amerikanske golfjenta som sier at hun "ikke kan bli temmet".

- Jeg har ikke tid i livet mitt til å være uærlig, sier hun. - Jeg har ikke energi til å utgi meg for å være noen andre enn jeg er. Jeg er ekte. Jeg er klar over at golf gjerne er et mer reservert og tradisjonelt spill, men jeg kan ikke forandre på den jeg er, sier hun.

Bokaktuell
Hun elsker å snakke med ungene som bærer scoreplakatene i ballen hennes, hun stanser ved en tilskuer som har på seg klær eller smykker hun synes er spennende, og hun smiler og ler så godt som hele tiden. Hun byr på seg selv. Så til de grader.
- Jeg liker å tro at jeg er glad og lykkelig på grunn av det heldige og fantastiske livet jeg lever, sier hun.
Og nå er hun også aktuell med boken "Swinging From My Heels", en bok hun ikke tror kommer til å skape noen furore.
- Jeg nevner et par navn, men jeg er ganske god venn med de fleste spillerne der ute, sier hun.
Et av sitatene fra boken, er som følger:
- Jeg er sikker på at den gjennomsnittlige golftilhengeren vil bli overrasket over hvor mye vi snakker om sex under en turnering."
Middels start
Kim begynte sesongen med en 40. plass i Thailand og en 29. plass i Singapore. Hun har deltatt i to Solheim Cup, har vunnet to turneringer på LPGA-touren, og hun ble i sin tid den første spilleren i LPGAs historie til å spille inn over en million dollar i prispenger - en rekord som senere er blitt slått.
Totalt i karrieren har hun spilt inn3.495.442 dolar.
Kilde: Associated Press/www.lpga.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.