Kim: - Tøffere enn jeg trodde

KJEMPER SEG TILBAKE: Det nærmer seg comeback for Anthony Kim. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Tiden på sidelinjen har vært vanskelig for Anthony Kim.

Anthony Kim var en av de beste spillerne på PGA-touren før tommelskaden ble så vond at han legge seg under kniven. Det var i mai. Måneden før vant 25-åringen Houston Open, ble nummer to i Honda Classic og nummer tre i Masters, og takket være det ligger han fremdeles på en fjerdeplass når det gjelder Ryder Cup-poeng.

Men han har altså ikke spilt kompetitiv golf siden mai, og det var meningen at han skulle gjøre comeback i denne ukens Canadian Open. Så skjedde ikke.

- Jeg ønsker ikke å si at jeg kommer tilbake på en spesifikk dato, og så ikke dukke opp, så vi prøver isteden å jobbe så hardt vi kan. Jeg ønsker definitivt å komme med på Ryder Cup-laget. Det er en veldig spesiell turnering for meg, og forhåpentligvis kan jeg komme tilbake og sikre meg noen flere poeng så jeg ikke trenger å få noen tjenester av Corey Pavin, sier Kim.

Han ønsker ikke å rushe comebacket sitt.

- Du ønsker ikke å komme tilbake en uke for tidlig, og så bli nødt til å ta tre uker fri. Det har vært et tøffere comeback enn jeg trodde, innrømmer han.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.