Kim: - Vet hva jeg må jobbe med

KLARE OPPGAVER: Anthony Kim vet hva han må jobbe med for å bli enda bedre i golf. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Anthony Kims potensial er gigantisk. Det tror han selv også.

Den amerikanske unggutten, som har tre seirer på PGA-touren allerede, og som ble nummer tre i Masters i helgen, har mye å gå på.
Enormt mye.
Sisterunden hans søndag, der han gikk på 65 slag, vitner om et vanvittig talent. Likevel er Kim en av spillerne på touren med færrest fairwaytreff. Likevel scorer han lave runder og henger med i teten.
- Jeg er nødt til å begynne å treffe fairwayen. Jeg hørte en statistikk som gikk på at jeg var dårligst til å drive, og det er en statistikk du ikke vil være dårligst på. Jeg må jobbe med det og se om jeg kan komme tilbake neste år og gjøre det enda bedre, sa Kim til pressen etter Masters i helgen.
Kim kom inn i Masters etter seier i Shell Houston Open, og 24-åringen mener de siste to ukene har brakt spillet hans til et nytt og bedre nivå.
- Jeg har fått mye selvtillit de siste ukene. Jeg har kommet over et lite dalføre i karrieren min der jeg følte at ting gikk litt trått, mener han.
Og det gir seg betalt også på verdensrankingen. Kim er nå nummer ti i verden. Tiger Woods leder fremdeles.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.