KJ gleder seg til oppstyret

MØTES: KJ Choi og Tiger Woods vil gå i samme ball når The Masters starter torsdag. (Foto: All Over Press)

Koreanske KJ Choi får «gleden» av å gå i ball med Tiger Woods.

Torsdag åpner The Masters. Det har vært knyttet stor spenning til hvem som skal havne i samme ball som mannen alle snakker om før årets første major. Tirsdag slapp arrangøren tigeren ut av sekken.

Når Tiger Woods gjør sitt meget omtalte comeback i internasjonal toppgolf, et comeback som vil følges av en hel verden, er det KJ Choi og Matt Kuchar som får utfordringen å takle den ekstra oppmerksomheten som ballen utvilsomt vil få.

Trioen går ut i nest siste ball, kl 13.42 lokal tid - perfekt for kveldssendingene på tv her hjemme. På fredagsrunden går de ut 10.35.

Men Choi er ikke skremt, tvert imot.

- Jeg er veldig fornøyd, sier koreaneren. - Jeg har spilt med Tiger mange ganger, og ser fram til å gjøre det igjen. Jeg er glad, dette er gode nyheter. Jeg håper bare vi blir tatt godt i mot.

Han innrømmer likevel at det blir en helt spesiell opplevelse..

- Jeg kommer til å forberede meg på det som venter. Konsentrasjonen blir høyere. Forberedelsene starter allerede nå, sier Choi.

Begge er PGA Tour-stjerner, begge er i Nike-stallen. Naturligvis kjenner de hverandre godt fra før.

- Tiger er en ydmyk person, en stor spiller, et enormt talent. Det har vært godt å se at tilskuerne her på Augusta har tatt ham godt i mot denne uken, sier KJ Choi. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.