Klær som tåler vær

NY KOLLEKSJON: Galvin Green lanserer mange nyheter midt i sesongen.

Midt i sesongen lanserer Galvin Green flere klesnyheter for golfere, blant annet klær som tåler kaldt vær.

Om ikke lenge er høsten her, men golfere som nekter å gi etter for vær og vind kan nå få hjelp av golfklær som er laget for annet enn spill på varme sommerdager.

Galvin Green lanserer SkinTight TM Compression Technology i to ulike varianter. Begge har høyteknologiske egenskaper og kalles Compression 10 og Compression 20. Førstnevnte er spesielt utviklet for spill i kaldere vær, noe som kan være greit for kalde høstdager.

Materialet består av fiber som gir en varmende effekt, og passer godt til temperaturer under 10 grader. Compression 20 har unike puste- og fukttransporterende egenskaper som er ideelt for spill i 20 grader og lavere.

 

Varm på hendene

En annen etterlengtet nyvinning fra Galvin Green er en hanske som er laget for kalde dager. Hanskene varmer godt samtidig som de puster og slipper ut oversskuddsvarme. Innsiden består av grepvennlig stoff, mens utsiden er laget av et mykt Windstopper-materiale.

Kolleksjonen består også av mange nyheter, både bukser, jakker og piquetrøyer.

I tillegg kommer flere nye produkter til damer, regnbuksen Alva finnes i hele 20 ulike lengder. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.