Klar for å bli golfklovn?

Her er buksene som får selv curlinggutta til å blekne.

De ble de olympiske lekers store snakkis. Skip Thomas Ulsrud og det norske curlinglandslaget sjokkerte alle da de skled ut på isen i sine rutete klovnebukser. Historien er fortalt over hele verden. Gutta hadde selv bestilt buksene fra Loudmouth Golf i USA.

Da hadde urokråka John Daly  allerede gjort merket kjent i golfens verden. Det hele startet som en vill idé fra gründeren Scott Woodworth.

- Jeg er bare en av mange som vokste opp med John Millers fargerike golfklær, Jack Nicklaus slo også an tonen i ung alder. men hva har skjedd de siste åra? Alt er blitt mye kjedeligere. Bare grått, beige og sort overalt. Det var på tide å sprite opp golfsporten igjen, forklarer Woodworth.

Som sagt, så gjort. På bildet over ser du noe av det Loudmouth Golf kan tilby. Kolleksjonen er stor. Personlig anbefaler vi å finne din egen favoritt framfor å gå i fotsporene til curlinggutta. Moro under OL, men det blir som komiker Geir Schau sa på Radio Norge mandag morgen: «Å kle på deg curlingbuksene nå blir som ha på deg en sombrero på flyet hjem fra Mexico».

Hopp i det! Kjøp en annen Loudmouth-godbit! Buksene shippes nå også fra Storbritannia. Snart også fra Sverige, ifølge Golf.se.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.