Klar for helgen

KLARTE CUTEN: Henrik Bjørnstad klarte cuten i John Deere Classic, og er klar for finalerundene (FOTO: Golfnews.no))

Henrik Bjørnstad er klar for helgespill i John Deere Classic, etter at han klarte cuten for første gang på to måneder.

Bjørnstad gikk andrerunden tre under par, etter fem birdier og to bogeyer. Med en førsterunde ett slag under par, endte han fem under totalt, på 37.-plass. 

- Det var en god dag, og fint å få spille i helgen igjen, skriver han på sin Twitter-profil. 

Bjørnstad har ikke klart cuten på de fire siste turneringene, før han nå igjen får spille finalerundene. Cuten gikk fire under par. 

Rekord av Stricker

Regjerende mester, Steve Stricker, leder 16 under par etter to runder. Det er rekord for 36 hull. Den gamle var på 127 slag, Stricker har 126. Han spilte en strålende førsterunde, 11 under par, men kom i skyggen av  Paul "Mr. 59" Goydos, som nå ligger på andreplass.

- Det er alltid tøft å følge opp en god runde med en god runde av en eller annen grunn. Men jeg synes jeg gjorde en ganske så god jobb i dag, sier Stricker til pgatour.com

Mange gode spillere misset cuten, som Carl Petterson, David Duval, Bubba Watson, Fredrk Jacobson og Jason Day. 

Day hadde planer om å spille seg inn i the Open, men slipper å tenke på det ettersom Greg Normann har trukket seg. Dermed kommer Day inn fra reservelista. 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.