- Klar for å vinne igjen

SEIERHERREN: Martin Kaymer, her fra Whistling Straits tidligere i sesongen, gleder seg til å konkurrere igjen. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Martin Kaymer er uthvilt og klar for å vinne igjen.

Den tyske PGA Championship-mesteren er tilbake på europeisk jord denne uken, og han er klar for å fortsette sin drømmesesong med en seier i KLM Open.

Kaymer spilte turneringen i 2008, da han forsøkte å skvise seg inn på Europas Ryder Cup-lag. Det gikk ikke, men det var ikke mye om å gjøre.

Nå, to år senere, er Kaymer i en helt annen posisjon i Nederland. 25-åringen er en nykommer når det gjelder Ryder Cup, men det er likevel en dimensjon ekstra for Kaymer i forhold til sine andre uerfarne turneringskolleger.

Kaymer har vunnet en major. Det skjedde på Whistling Straits sist måned, og seieren betydde at han klatret til en sjetteplass på verdensrankingen. Han er med andre ord ikke en nykommer som alle andre.

Men først skal han altså til Nederland og spille golf der.

- Jeg tok en tre uker lang ferie etter US PGA, dro til New York i noen dager og sjekket ut byen, før jeg kom hjem. Det var deilig, fordi jeg fikk tid til å være litt sammen med familien min og vennene mine.

Kaymer har trent godt den siste uken, og han er spent på hva spillet hans er verdt nå.

- Det er en herlig uke for meg. Familien og noen venner kommer for å se på, og det føles litt som hjemme. Jeg føler meg bra, er god og uthvilt, og jeg bare håper spillet mitt fortsatt er der så jeg kan være med og kjempe om seieren igjen. Fordi jeg er klar for å vinne. Det er helt sikkert.

Kilde: europeantour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.