Klare for EM-finale

FINALE: De norske gutta er klare for finale i lag-EM i Tyrkia. (FOTO: Niklas Diethelm)

Semifinalen mot Italia ble ulidelig spennende for de norske gutta i lag-EM, men magien lever fortsatt for Norge som er klar for finale. 

Det var i singlematchene Norges gutter slo hardt fra seg. 3,5 poeng i singlematchene, av fem mulige ga egentlig aldri Italia noen sjanse. Som Niklas Diethelm sa i går, kan det virke som dette laget har planer om å gå hele veien til topps, 

- Disse gutta har ikke tenkt til å gi seg frivillig i finalen, sier trener Niklas Diethelm. 

 

Stolt og imponert

Fasiten ble 4,5 poeng til Norge og 2,5 poeng til Italia. På det norske laget spiller Mathias Schjølberg, Andreas Gjesteby, Kristoffer Ventura, Kristian Johannessen, Aksel Olsen og Mikkel Andresen

- Det er fantastisk å se en gjeng ungdommer vokse som individer og gruppe i løpet av reisen. Som coach for denne gjengen er jeg stolt, og golf-Norge bør være veldig imponert, sier landslagstreneren. 

Finalemotstander lørdag blir Belgia, som slo Danmark i den andre semifinalen. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.