Klart for Nordea Tour på Miklagard

NORDEA TOUR: Det er klart for proffturnering på flotte Miklagard GK. (Foto: Per Ervik)

Norske golfere med Christian Aronsen i spissen måler kreftene mot nordisk golfelite når svenske Nordea Tour besøker Norge 19.-21. juni 2012. I potten ligger 350.000 svenske kroner.  

(NGF) 19.-21. juni arrangeres Nordea Open på Miklagard Golfklubb utenfor Kløfta. Turneringen er en av fire profesjonelle golfturneringer som arrangeres i Norge i 2012.

 

Rundt 40 spillere fra Norge stiller til start, blant annet helgens Ecco Tour-vinner Peter Kaensche (Losby GK), Anders Kristiansen (Borregaard GK) og Joakim Mikkelsen (Drammen GK) og Miklagards egen Christian Aronsen.

 

Nordea Open spiles som en 54 hulls slagturnering over tre dager, med 156 spillere i startfeltet og cut etter to runder. Finalerunden spilles torsdag 21. juni, og vinneren er klar ca kl 15.00. Premiesummen til fordeling er 350.000 SEK.

 

Nordea Open er en av fire profesjonelle turneringer i Norge i 2012. I tillegg spilles Ladies Norwegian Challenge på Hauger i juli, samt Mørk Masters på Mørk GK og Norwegian Challenge på Byneset GK i august.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.