Phil Mickelson hadde ett ønske da Tigers comeback ble bekreftet

Klart for stjernekamp i Tigers comeback

Får Phil Mickelson ønsket sitt, om å spille sammen med Tiger Woods, oppfylt? (Foto: Getty Images)

Blir det stjerneduell i Tigers comeback?

Phil Mickelson hadde ett ønske da det ble kjent at Tiger Woods håpet å stille til start i neste ukes Safeway Open:

Jeg håper at vi kommer
til å spille sammen. 
I would love it!

– Jeg håper at vi kommer til å spille sammen. Det hadde vært gøy. I would love it! sa Mickelson til ESPN.com i september.

Ifølge San Francisco Chronicle kommer «Lefty» til å få ønsket sitt oppfylt.

Fristen til å melde seg på 2016/17-sesongens åpningsturnering gikk ut fredag formiddag. Det var knyttet spenning til om Tiger Woods' navn kom til å figurere på listen.

Dét gjorde det.

Stjerneball

Avisen melder at de to golflegendene skal gå sammen i torsdagens ettermiddagsball, slik at Golf Channel - og Eurosport Norge - får muligheten til å direktesende Tiger Woods' første viktige golfslag på over ett år.

Woods' forrige turnering endte med tiendeplass i Wyndham Championship, i 2015.

Phil Mickelson håper å gjenskape gammel magi sammen med Tiger Woods. (Foto: Getty Images)

Skulle det bli slik kilden hevder, kommer duoen også til å gå sammen fredag morgen.

De offisielle startlistene blir ikke offentliggjort
før på tirsdag

Scenariet virker både logisk og spennende, men de offisielle startlistene blir ikke offentliggjort av PGA Tour før kommende tirsdag.

Tiger-effekten

Det som derimot er bekreftet er at Tiger Woods skal spille sammen med basketballstjernen Stephen Curry (Golden State Warriors) i onsdagens uhøytidelige pro-am, hvor proffer og amatører spiller sammen.

Store golfnavn som Paul Casey, Matt Kuchar, tittelforsvarer Emiliano Grillo, Keegan Bradley, Stewart Cink, Lucas Glover, Retief Goosen, Geoff Ogilvy, Webb Simpson og David Toms er også i helgens startfelt.

Det kan bli en stjernevakker golfuke.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.