Klatret med eagle

KLATRET: Henrik Bjørnstad klatret på lista med eagle på hull 17, på tredjerunden av John Deere Classic. (FOTO: Getty Images)

En eagle på hull 17 sendte Henrik Bjørnstad oppover på resultatlista i John Deere Classic. 

Bjørnstad spilte nok en god runde, og endte tre under par. Tredjerunden best av tre birdier, to bogeyer og en eagle. Med det klatret han til en 32.-plass på resultatlista. Totalt er Bjørnstad åtte under par. Selv om han er langt bak Paul Goydos og Steve Stricker, som klinte til med 59 og 60 på førsterundene sine, ligger Bjørnstad godt an til å få en strålende plassering. 

 

Pengelista

Noe han trenger for å klatre på den totale pengelista. Han ligger der på en 176.-plass med snaut 164 000 innspilte dollar i år. Til sammenligning leder Ernie Els pengelista med 3,9 millioner innspilte dollar.  På FedEx Cup-lista er Bjørnstad nummer 164. Ernie Els leder også denne.

Bjørnstads beste plassering på PGA-touren i år er to 17.-plasser, og han har klart cuten i fem av 15 turneringer. Med en god sisterunde kan bestenoteringen forbedres.   

 

Stricker stikker

Steve Stricker har stukket fra resten av feltet, etter nok en glitrende runde. 62 slag i dag, 66 i går og 60 første dag gir 25 under par totalt. Med det er han seks slag foran nummer to, Jeff Maggert og Paul Goydos, som begge er 19 under par. 

Stricker er regjerende mester i turneringen, og har tydeligvis planer om å beholde tittelen. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.