Klatret til andreplass

KLATRET: Justin Rose klatret til andreplass på FedEx Cup-lista. (FOTO: Getty Images)

Ikke bare tok han sin andre PGA-seier på tre starter, han klatret også mye på FedExCup-lista, Justin Rose. 

Før helgens seier lå han på 14.plass, nå er han nummer to. Det er første gang han er inne på topp ti på PGAs poengeliste. Siden han ble nummer 71 i Crowne Plaza Invitational i mai har Rose tjent nesten 1000 poeng og klatret 47 plasser. 

Men han er ikke alene om å bevege seg på lista. Etter helgens andreplass er Ryan Moore nå nummer 24, etter å ha klatret 29 plasser. Charlie Wi flyttet 22 plasser oppover og er nå 57, mens Jonathan Byrd klatret 17 plasser og krøp inn blant de 125 beste på 123.-plass.

 

Nedover

På den negative siden faller David Duval, Andres Romero, Mike Weir og Sergio Garcia nedover. Duval spilte ikke og falt åtte plasser. Det samme gjorde Romero som nå er nummer 108.

Garcia falt seks plasser til 99.-plass. Tiger Woods ligger stille på sin 105.-plass, men han er uansett den største stjerna som alle vil se. 

Henrik Bjørnstad falt tre plasser fra 168.-171.-plass. 

Ernie Els er fortsatt på topp, mens Phil Mickelson ble skjøvet ned til tredjeplass. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.