Kler opp Solheim-damene

FORNØYDE: Sven-Olof Karlsson i Abacus og Mark Casey i Solheim Cup signerer kleskontrakten. (FOTO; Abacus)

Det svenske klesmerket Abacus har for tredje gang fått æren av å lage kleskolleksjonen til Solheim Cup-damene.

Abacus hadde stor suksess med kolleksjonene sine fra 2007 og 2009, og er veldig glad for å ha fått æren en gang til. 

- Vi setter stor pris på samarbeidet med spillerne og kapteinen fra 2009, som hjalp oss med å utvikle kolleksjonen, sier Sven-Olof Karlsson, MD i Abacus Sportswear AB. 

Selskapet skal kle opp spillerne, caddiene, styremedlemmer og spillernes gjester til uka på Killeen Castle Golf Club i Irland i september 2011. 

Kaptein Alison Nicholas og visekaptein Joanne Morley var på besøk hos Abacus tidligere i sommer, og de er også glade for samarbeidet. 

- Jeg er glad for at Abacus er offisiell klesleverandør for oss. Klærne er stilige, behagelige og funksjonelle. Kvaliteten gir oss selvtilliten vi trenger til å prestere under alle værforhold, sol eller regn, sier kapteinen. 

Abacus er også klesleverandør til NGFs landslag. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.