KLM gleder golferne

ENKLERE: Fra 28. mars forenkler KLM reglene for innsjekket bagasje. Ulikt mange andre flyselskaper kan du sjekke inn golfbagen gratis.

Innfører enklere regler. Gratis å sjekke inn golfbagen.

KLM går motsatt vei av mange andre flyselskaper når de nå forenkler sine regler for innsjekket bagasje. Fra og med 28. mars vil du kunne sjekke inn én bagasje (maks. 23 kilo) gratis. På toppen av dette vil du også kunne sjekke inn en golfbag uten at det koster deg noe ekstra, melder KLM i en pressemelding.

Selskapets fordelskunder (Flying Blue Members) vil ha enda romsligere innsjekkingsregler.

For golfspillere er det en særdeles god nyhet. Hos de fleste flyselskaper har prisen for å reise med golfbag steget betraktelig de siste årene. Lavprisgiganten Ryanair er dyrest av alle. Etter flere kostnadspåslag koster det nå 800 kroner å ta med seg golfkøllene tur/retur med Ryanair.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.