- Klokka tikker for Tiger

SNAKKER: Jack Nicklaus var tirsdag i Manchester for å trene unge golfere. Han legger ikke skjul på at han nå tviler på Tiger Woods etter alt ståket. (Foto: Getty)

Jack Nicklaus er ikke lenger så sikker på at Tiger tar rekorden hans.

Nicklaus er den spilleren som har vunnet flest major-turneringer gjennom alle tider. Den store mannen står med 18 triumfer i de viktigste turneringene. Tiger Woods har så langt vunnet 14, og lenge var det et utbredt oppfatning at det bare var snakk om tid før dagens verdensener ville passere Nicklaus.

Men etter at problemene har tårnet seg opp for Woods, er ikke Nicklaus så sikker lenger.

- Jeg har sagt tidligere at jeg trodde Woods ville vinne én eller to av årets major-turneringer. Da hadde han vært godt på vei. Han vant ikke Masters i april. Han har fortsatt sine muligheter i de gjenstående turneringene, men da må han få skikk på spillet sitt ganske fort.

Nicklaus tror én seier eller to i US Open på Pebble Beach eller The Open Championship på St. Andrews kan være helt avgjørende for Tigers kamp mot historien.

- Vinner han én eller to majors i år, vil han trolig ta rekorden min. men vinner han ikke noen i år, tror jeg han vil få det langt tøffere, sier Jack Nicklaus.

- Tiger nærmer seg 36 år. Klokka har begynt å tikke også for han. Det er vanskelig å forestille seg hva han har gått gjennom de siste månedene. Jeg synes synd på han. Vi har alltid kommet godt overens, og jeg ønsker Tiger alt godt, understreker den tidligere mesteren.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.