Knallspurt av Lara

DEILIG SEIER: Jose Manuel Lara var overlykkelig etter triumfen i Østerrike søndag. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Jose Manuel Lara kan takke en brennhet putter for seieren i Austrian Open.

Spanjolen var en lykkelig mann søndag ettermiddag, etter at han både vant Austrian Open etter omspill mot David Lynn, men også fordi han med seieren sikret seg kortet for neste års Europatour. Lara lå langt nede på pengelisten før helgens turnering (193. plass).

Etter seieren ble han dynket i champagne av turneringens øvrige spanske deltakere, deriblant Miguel Angel Jiménez.

Lara hadde ti birdies på sin sisterunden, inkludert en fantastisk putt på det siste hullet. Seieren var Laras første siden Hong Kong Open i 2007.

Før han endte på fjerdeplass i sist helg KLM Open, hadde Lara misset ni cuter på rad.

- Jeg har misset for mange cuter de to siste årene. Etter å ha spilt så dårlig, kunne jeg ikke se for meg å spille så bra som jeg har gjort denne uken. Nå er målet mitt å komme inn på topp 60, og å få lov til å delta i Dubai World Championship mot slutten av året, sa han etter seieren.

Danny Willett, Alexander Noren og Graeme McDowell delte tredjeplassen.

Eirik Tage Johansen deltok også i turneringen, men han misset cuten.

Kilde: Press Association

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.