Knallstart for Davies

GRAND OLD LADY: Laura Davies holder fortsatt koken. Nå leder hun i Australia. (Foto: Mark Dadswell, Getty Images)

Laura Davies i tet - Marianne Skarpnord med litt grunn å hente inn på de beste.

Marianne Skarpnord begynte Handa Women's Australian Open med en runde på 75 slag torsdag. Det tilsvarer to over par. Med det er hun nede på en delt 39. Plass etter første dag.

Skarpnord, som begynte på hull 10, åpnet fint med en birdie, men det ble for ustabilt. Selv om hun noterte seg for to birdies til på runden, hjalp det ikke mye når scorekortet også inneholdt fem blå tall.
Det betyr at den norske jenta er sju slag bak ledende Laura Davies, som også er regjerende mester i turneringen. Hun gikk fem under par torsdag.
- Jeg puttet bra i forrige uke også, men de ville bare ikke i. Når du har to to-tre meters putter for par, og begge går i midten av koppen, er det jeg tar med meg videre. Jeg hadde masser av selvtillit før runden, tenkte at jeg var en av dem som kunne vinne her, og jeg har fått en perfekt start, sier Davies til ladieseuropeantour.com.
Rebecca Flood og amatørspilleren Alison Whitaker er bare to av en hel rekke spillere som deler andreplassen på tre under par.
Verdens beste amatør, Alexis Thompson, åpnet med en 71-runde. Thompson er bare 15 år gammel.
- Jeg følte meg komfortabel, bortsett fra på første hull, da jeg var veldig nervøs, men jeg kom over det. Det var en herlig gruppe å spille sammen med, sa Thompson, som gikk i ball med Karrie Webb og Yani Tseng.
Webb åpnet for øvrig med en 73-runde, mens Tseng er ett slag over par.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.